Bermudadriehoek weetjes Feit of Fictie?
Bermudadriehoek weetjes Feit of Fictie?

Bermudadriehoek weetjes Feit of Fictie?

Bermudadriehoek is een gebied in en boven de Atlantische oceaan waar op mysterieuze wijze schepen en vliegtuigen zouden verdwijnen.

De Bermudadriehoek is een denkbeeldige driehoek van de Atlantische Oceaan tussen Miami, de Bermuda-eilanden en Puerto Rico. Omdat de verdwijningen die hier plaatsvonden onverklaarbaar zijn, hoort de Bermuda mysteries zeker thuis op onze lijst.

Er is een theorie die zegt dat er in dat gebied buitenaardse wezen zijn. En als je met een voertuig er door heen zou gaan zou je ontvoerd worden. Mensen die het hebben overleefd, beweerden dat ze ufo’s hadden gezien. De volgende theorie is dat het Monster Van Loch Ness in de Bermudadriehoek alles zou verslinden wat hij tegen kwam. En zo zijn er nog talloze legendes over de Bermudadriehoek.

Het mysterie van de Bermudadriehoek begon toen vijf vliegtuigen van het type Avengers boven het Bermudadriehoek gebied waren. Uit het radiocontact kon worden opgemaakt dat er problemen waren met de kompassen. Even later verbrak de verbinding met de verkeerstoren. Uren later stegen reddingsvliegtuigen op om de bemanningsleden te zoeken. Het rare is dat ook de reddingsvliegtuig zomaar verdween. Er is nooit meer een spoor teruggevonden van de veertien bemanningen. Geen van de vliegtuigen keerde terug. Er gaat een verhaal rond dat de piloot een apart vliegtuig zag vliegen in de vorm van een sigaar. De laatste woorden van de piloot was dat er een vreemde toestel boven hem zweefde. Toen werd het contact verbroken en is het vliegtuig zomaar van de radar verdwenen.

Dit is natuurlijk niet het enige verhaal over het mysterie van de Bermudadriehoek. Want zo zijn er nog talloze legendes over de Bermudadriehoek. In de afgelopen 100 jaar zijn er in dit gebied meer dan 50 boten en 20 vliegtuigen verdwenen.

Bermudadriehoek Feit of Fictie
Bermudadriehoek weetjes Feit of Fictie?
Reader Rating1 Stem
4.3